Hyr eller köp klättervägg - CRUX bygger din klättervägg!

Klättervägg

Redan 1989 byggde Crux en klättervägg på Fryshuset i Stockholm. Sedan dess har vi byggt långt över 100 klätterväggar i både Sverige och i andra länder. Crux kan erbjuda de absolut bästa klätterväggarna, både vad gäller kvalitet och pris.

Vi gör databeräkningar av den statiska hållfastheten, CAD-ritningar och utformar därefter väggen i samråd med dig som kund. Vi bygger åt dig vare sig du vill ha en 5m2 vägg till en förskola eller om den ska byggas på världens största kryssningsfartyg. Vi hjälper kunder på alla nivåer. Inget projekt är främmande för oss.

Klättring är en familjesport

Lever du i tron att klättring bara är för dödföraktande våghalsar? Inget kan vara mer fel. Klättring är en fantastisk sport som hela familjen kan utöva. För barn och vuxna är det både fysiskt och psykiskt utvecklande att klättra. Smidighet styrka, självförtroende och koordination är exempel på vad som tränas. Svårigheten på väggen varieras med de olika greppens placering och utformning, detta gör att alla kan hitta sin egen träningsnivå.

Idag är vi återförsäljare av klätterutrustning för etablerade varumärken, en del har tillverkat utrustning i 100 år.

Vi på Crux har säkert närmare 100 års samlad erfarenhet av sportklättring. Men den utrustning vi erbjuder våra kunder är helt ny.